Mihrasina_ Kızlar nasılsınız cinsiyet öğrenme oldu mu yada bulantısı geçen var mı ben hala çok kötüyüm geçmiyor ve hala karnım hiç çıkmadı ikili test verdiniz mi ?
Esosiko Mihrasina_ Benim aç olunca bulantılarım oluyor 13. Haftada doktorum gel cinsiyeti söylerim bide ikili test istersen yaparız demişti ben 10+3üm
daslan Mihrasina_ 11+4 olduk bulantılarım geçti denilecek kadar azaldı 🫠 pazartes i günü ikili test yaptıracağım uyku halimde azaldı gibi 🙂↕️
Admsarzu Mihrasina_ 12 haftalik olduk bulantilar eskisi gibi değil ama geçmiş sayılmaz sabahları çok oluyor. Cinsiyeti de göstermedi sali günü gitmiştim 🥲 15 haftalik olduğunda randevum var bakalim belki o zaman öğreniriz
doimom Mihrasina_ 11+5 günlük🫠 yarın cinsiyetini öğreneceğiz fetal dna yaptırdım sonuç dün çıktı yarın netleşicek🙏🏻
memmedova_24 Selam canm mide mulantısı ilk başlarda ara sıra olurdu şimdi hiç yok 13 hafdamdayim birazcik çikmış karnım ikili test vermedim cinsiyyetde doktor 80%erkeye benzetdi💙🫠🙏🏻
zezze Haftadayım 12+6 da cinsiyet öğrendim 11. Haftada ikili test yaptırdım bi sorun cıkmadı cok sükür
ceydans 11 haftalık oldum 2 hafta sonra 2.li test olck cinsiyet ne zaman söyler acabaaa😅 meraktan catlıcam oğlumu tam 15 haftalıkken öğrenmiştim
Berilk 11+5 haftalığız ama bu hafta beni mahvetti :( bu zamana kadar hiç midem bulanmazken haftaya kanama ile başladık iki gün hastanede yattım, o bitti enfeksiyon var diye antibiyotik başladım şimdi de ishal, halsizlik ve mide bulantısı ile uğraşıyorum 🥺
1992sgirl Mihrasina_ merhaba canım biz de 10+3 olduk 11. Haftadayız. 15 gün sonra kontrole gidicem 13. Haftada olcak ikiliyi o zaman vericem cinsiyette söyler mi bilmiyorum devlete gidiyorum çünkü biraz zorlucam bakalım🤣
peroksizom Bende 12. Haftaya girdim bugün Salı günü ikili tarama var bakalım inşallah güzel haberler alırım