Mutluozturk Kızlar 26 haftalık hamileyim daha öncede geliyordu ama bu denli değil. Gogsumden süt geliyor endişelenmeli miyim bilgisi olan var mı
Bulutlarda Mutluozturk sıvı şekilde mi yoksa beyaz katılaşmış şekilde mi oluyor? Bende 21. Haftadayım bayadır beyaz katılaşmış şekilde görüyorum
Zeyneppp13579 Mutluozturk doktorunuza danışın mutlaka. 5. Aydan sonra göğüslerim doldu ama süt akmadı. Mastit oldum iğnelerle ilaçlarla ağrım azalmıştı. Diğer göğsüme de mastit geçti ve meme apsesi den geçen hafta ameliyat oldum. 36 haftalık hamileyim ameliyattan kaçamadım. Doktorunuza erkenden danışıp mastitin önüne geçin. Çok zor bi süreç çünkü
Hazaldmrhn Mutluozturk 21 haftalıkken gelmeye başladı 34 haftalığım bebek verseler emzirir karnını doyururum o derece göğüs pedi olmadan asla gezemiyorum . İlk hamileliğimdede aynıydı erken doğum falanda yapmadım ama doğumdan sonra dikkat et fazla olan sütü sağmak zorundasın yoksa hasta olursun çok zor süt fazlalığı.
Gkczel Mutluozturk ara ara süt gelmesi bende de oluyor ama bildiğim kadarıyla o durumda gögüsün sıkılmaması gerekiyor
MerveLeo Mutluozturk göğsünü sağ ve buzluğa koy. İlk sütler kolostrumlu ve bebeğe çok faydalı. Enfal diye bir insta fenomeninde duymuştum. O saklayıp bebek hastayken falan o sütü vermişti
Hasrett1 Mutluozturk sakın öyle birşey yapma erken doğuma neden oluyor benimkide 2 gebeliğim de de süt geliyordu bu 3 gebeliğim gelmiyor
Bmelekkk Gogusunuzu ellemeyin mümkünse benimde o haftalarda gelmeye başladı azar azar ama hiç ellemedim, sizde dokunmayın süt gelsin diye cabalamayin yada sagmayin ❤️
Zge12 Mutluozturk canım çok normal gelmesi sakın sıkıp uyarma erken doğumu tetikleyebiliyor ilk gebeliğimdede geldi hep ikinci gebeliğimdede elleme aksın
Sekerr_46 Mutluozturk sakın sütü falan sağma erken doğuma neden olur göğsüne dokunma uyarma, süt gelişi normal bende de hep geldi ama doktoruna bildir.