anonimhesapp Dün pik gördüm şimdi yaptım silikleşmiş gibi . Bekleme moduna geçiyorum yine . Gelsin sabırsız günler 😂
Sendenbanakalan anonimhesapp ay bu sırada cok stres yapıyoruz vücutta aslında etkileniyor 🥹🌸degerlendirme icin catlama günü yeterli oluyormu bilgniz varmı yani ertesi gündemi olması gerek catlamadan sonra
benberyy Sendenbanakalan valla ben bir yerde okudum pik ve catlama dahil 3 gun üst üste oneriliyormus benim periyod o sekilde oldu 16 17 18 hu üç gunu degelendirdim
anonimhesapp Sendenbanakalan ne olur ne olmaz diye 3 günü de değerlendirmeye çalışıyorum ama arkadaşım sadece pik gördüğü gün değerlendirip hamile kaldı. Her şey olabilir 😂
Sendenbanakalan benberyy bir günde bir sprem acısından daha kaliteli olduguna dair söylemlerde var gün aşırı deyipte cok kez degerlendirende baklm hayırlı zamnda tez den inşallah nasip işi bence tek yapanda oluyor cok yapıp üstüne düşüp olmayanda
benberyy Sendenbanakalan yumurtaladan beri kasık agrim böyle sizi şeklinde ve gogus hassasiyetim var bilemedim
Sendenbanakalan benberyy psikolojik olablrmi acaba diye düşündüm inşallah ta bebiş olur ❤️hani cok erken Belirti o yüzden şaşırdım
Sendenbanakalan anonimhesapp herşey olabilir 🤣 beklemedeyiz diyelim sabırlı dirayetli olalım fjfjfjjf
benberyy Sendenbanakalan herr sey olabilir dhjdjd ama kasik agrim inanılmaz var son 2 gündür mesela uyutmamisti okadar şiddetli bugünse biraz daha sakiniz ara ara giriyor tek taraflı belki de usuttum bilemiyorum Allah gönlümüze gore verir innssaallaah🫶