Busradoga Arkadaşlar selam alışveriş yapıcam yarın toplu olarak be başka şehire gidicem alışveriş için civil mi daha uygun genel olarak yoksa e bebek mi bilgisi olan var mı acaba?
ddefnos Busradoga civil daha uygun ama bence e bebekte kıyafet ürünleri daha kaliteli organik pamuklu falan oluyor civilde büyük şeyler belki ebebekten daha uygun Beşik bebek arabası ama indirim yakalarsaniz ikisindede bazen güzel indirimler oluyor
Leyli44 Busradoga civilden alışveriş yapmak daha avantajlı ama eğer indirim varsa e bebeğe de gidiyorum 🥲
00irmak Kıyafet alışverişi için civil daha uygun mama sandalyesi bebek arabası gibi şeylerse e bebekte daha uygun fiyatlı
Busradoga 00irmak bebek arabası mama sandlsyesi değilfe mesela banyo ürünleri diyim size işte bakım setleri falan civilin internet sitesinde aynı ürün 600 lira e bebekte 1100 lira örneğin o yüzden şaşırdım bende acaba civil daha mı uygun olurki ye öneri alayım dedim :)
Biminikannesi Busradoga civil daha uygun e bebek biraz daha pahalı canım kardeşim hep civilden alıyor ondan biliyorum
Baklavaseverim Busradoga Bence Civil kıyafette Lcw E bebeğin kıyafetleri kurutma da aşırı çekiyor ama Civil ve lcw çekmiyor ayrıca E bebeğin kalıbı dar lcw ve Civilin daha geniş
Mavininbiri Busradoga E bebek daha kaliteli, civilin birçok ürünü tiftik verdi. Ama lcw en iyisi bence, internetten sitesinden yapıyorum oğlumun bütün alışverişlerini 2 senedir
Evo12 Busradoga civil daha uygun ama e bebek daha kaliteli sanki kıyafette. E bebekte de çok kampanya oluyor.