vanilya_kokusu_ cutebabymomm çok çok Zor 13 um hala aynı of ya az önce yemek yedim daha ağzımda zor atım kendimi lavaboya 😞
nesliesila22 cutebabymomm Ben 14 haftalığım daha yeni ye i bulantılarım azaldı diyebilirim yoksa öğürmekten birşey yiyemiyordum
Meral_63 cutebabymomm 25 haftalık hamileyim bacım bulantı kusma bidw sabah yataktan kalkar kalkmaz başlıyor
1202 cutebabymomm 14 haftaya gectigimde azaldi bitti de diye biliriz mide bulantilari hafif oluyor ama cok kusma yapmiyo artik bence her kişiye gore degişen bir şey canim 12 haftadan sonra gecen de var devam edende
zeyka 8-9-10. haftalar çok kötü geçti 14+1 haftadayim. Günde 4 tane prilam içiyorum ona rağmen bulantılar bitmedi
anneeci Meral_63 hadi ya seninki de zor bende 8 haftayım çok bulantım var ilaç içmek istemiyorum bu arada ama nane limon içiyorum ara ara
vanilya_kokusu_ cutebabymomm yaaa kiyamma sen çok yenisin ben o haftalarda çok çektim dayan kuzum mecbur hepimiz dayanıyoruz biraz zor ama zaman öyle böyle geçiyor
saricivciv_ Benim 4.haftada başladı 9.haftada da azladı şuan 11.haftadayım çok nadir bulanıyor istifra ettirmiyor ben çok zorlandım 6,7 haftalarda serum taktırıyordum haftada 2 kez falan
kubra5441 cutebabymomm benim 5. Haftada başladı şuan 9. Haftadayım hala geçmedi 2 kez hastanede yattım sayısız acile gittim 😀bazıları çok ağır geçiriyor hiç bulantısı olmayanlara özenir oldum. Tek duam 12. Haftadan sonra bitmesi🥹
kubra5441 Beyzanurq Allah yardımcın olsun çok zor inan ki anlıyorum seni su içsem bile kusuyordum serumlarla zor toparladım. Taburcu oluyorum 3-4 gün sonra süreç yine başlıyor bakalım ben bidaha ne zaman yatarım hastaneye