3bebem ozgeccakir cinsiyet tahmini yapamıyorum ama 6 hatada kalp atışı duydunuz mu acaba yarın 6 haftalık oluyorum ve Muanem var aşırı heyecanlıyım kusura bakmayın cinsiyet için açtığınız posta bu şekilde yorum yaptım ama 6 haftalık yazınca merak ettim ❤️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ozgeccakir 3bebem hiç sorun değil çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Çok güzel duygular paylaşıyoruz, tabiki yardımcı olmak isterim. Vajinal muayene etmişti orada kalp atışını duyduk çok şükür.
3bebem ozgeccakir inşallah çok teşekkür ederim kalbim pır pır yarın 12.10 geçe randevum geçen ay kimyalsal gebelik geçirdim biraz tedirginim 🥰
ozgeccakir 3bebem hiç stres yapmayın bence o da bebeği etkiler allaha güvenin ve sağlıkla gelmesini bekleyin
ozgeccakir Elamomy çok teşekkür ederim önceliğimiz tabiki sağlıklı olması ama nedense son bir kaç gündür aşırı merak duymaya başladım. İyi geceler 🌼
MinaM00 Elamomy merhaba benim alttan çekilen ultrason resmime de tahmin yapabilir misiniz size zahmet olmazsa 🫶