gulson55 Devletten biraz çekiniyorum özellerde ücretleri malesefki cok yüksek makul olanlar vardır illaki bilgi içşn yazarmısnız
Edizhr gulson55 ben Afyonkarahisar da yaşıyorum özel de doğum yaptım 28 bin verdik canım sezeryan bu arada
Fyzytt Burdan kimse size net fiyat veremez sanmıyorum şehirden şehire çok değişiyor çünkü fiyatlar gitmek istediğiniz hastaneleri arayıp daha doğru ve net olur sizin için 🌸
[silindi] Valla bende sordumda çok pahalı en uygunu 75 k. Sen hangi şehirdesin. Hastanelerin hepsini teker teker ara ve wp den sana poliçenin pdf atsınlae ona göre değerlendir.
gulson55 Edizhr Edizhr hayırlı olsun sağ salim bebeğinize kavuşmuşsunuz ne güzel bnde istanbuldayım belki erken ama doktor arayısım başladı 22 hafta
zhrabrk gulson55 ankarada şu an 75den başlıyor ben livden 85e paket aldım alır almaz doktorum doçent oldu fiyatı 95e çıktı iyiki daha erken almışım hoş her türlü pahalı. Yani ankara böyleyse istanbulu düşünemiyorum😢
Edizhr gulson55 inşallah ehline düşersin canım doktor çok önemli gerçekten sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun
zhrabrk gulson55 öyle gerçekten ilk doğumum 2021deydi 8 küsürdü şimdide özele gidelim dedik doktorum orda diye birde ssvd istiyorum o yüzden karta taksitle çektirdik Allah ödeme kolaylığı versin inşallah