saricivciv_ 11 haftalık hamileyim kabız olmusum 4 gune yakındır lavaboya cıkmadım artık cok zorladı lavaboya gırdım ıkınmadım akışında olan kasılma tarzı birşey oldu korkuyorum bebegıme birsey olmusmudur lutfen yardımcı olun 🥹
kurkmantosuzmadonna saricivciv_ kabızlık maalesef hemoroid yapar canım sende. Sıvı şeyler suyu bol tüketmeye bak
Hayalperest0232 saricivciv_ birşey olmamıştır canım korkma bende çok kabız oluyorum bayada ıkındığım olmuştur mideni bozacak şeyler yap üst üste meyveleri yiyince benim çalıştığını farkettim özellikle üzüm yemek direk tuvalete çıkartıyor bol su sıvı şeyler tüket hergün düzenli çorba iç
glycnkrt saricivciv_ ilk gebelikte böyle sıkıntım yoktu. ama ikinci gebelikte 35 haftayaa kadar full kabızdım ve çok ıkındım çok. en son kafası sıkıştı vajinaya. demem o ki tek seferdenn olmazmış ama benim gibi böyle hamilelik boyunca olursa mutlaka doktoruna söyle. bende hiç bişey işe yaramadı sadece gliserin kansuk fitil kullandım o işe yarıyordu.
saricivciv_ Hayalperest0232 kacıncı haftadasınız benim haftam erken diye korkuyorum bazı yerde işte düşük yapar falan dıyorlar
saricivciv_ glycnkrt ilk haftalarda da mı ıkındınız acaba hafta olarak küçük olunca korkuyorum baya gece uyuyamadım tribe girdim ben ya doktoruma 2 kez soyledım umuramadı benı gece mesaj attım şurup soylemış ınsallah bırsey olmamıstır
saricivciv_ glycnkrt yaaa cok zor olmuştur sizin için gercekten cok zor bir durum korkmadınuz mı peki bebege bırsey oldu mu dıye ya ben korkuyorum
esrashnn01 saricivciv_ bende tuvalet problemi yaşıyorum canım kayısı tüket bende bir günde etki etti günde üç tane kuru kayısı yiyorum sana da öneririm bu arada korkma bir şey olmamıştır bebişe 🥹
saricivciv_ esrashnn01 bende kayısı tüketiyorum ama sanki bende hiç bir işe yaramıyor sadece karnımda haraketlılık oluyor lavaboya gıdıyorum yıne aynı ay inşallah olmamıştır🤲🏻