PapatiA Arkadaşlar özel bi soru olcak ama benimle aynı olanlar doktorunuza sorabıldiniz mi ilişki yasakladı mı ? Bişey dediler mi?
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI PapatiA gebeliğin ilk döneminde pek önerilmiyor ilişki ama yinede doktorunuza sorun
csadioglu PapatiA 8+3 şu an ama bana 5. Haftadan itibaren yasaklandi bende aşırı enfeksiyon varmış bu yüzden düşük yapabilirsin dedi ilişki de yasaklandı hala 2 ayım var yasağın kalkmasına 😂😂(kafam rahatladı )
aksakallardan eğer bir sorun yoksa doktorlar kisitlamiyor ki kısıtlanması da gereksiz zaten. normalseniz normal davranın
PapatiA aksakallardan ne bileyım valla düşüğe felan sebep olur mu ben sormayı unuttum onlarda bısey demedi sadece folik verdi 1ay sonra gel dedi
PapatiA aselinannesi38_ valla benim doktorda demedi bide aksi durum olmadıkça 1ay sonra tekrar gel dedi eğer yasak olsaydı sormadan söylermiydi o kafamı karstırdı
Pitircigin_annesi PapatiA yasak olsaydı ilişki yasak diye sormadan söylüyor . Ama ben yine de yapmazdım ilk haftalar bir yerleşşsin bebek
aselinannesi38_ PapatiA söylerdi canım zaten başta sana eğer bir sıkıntı olsaydı. Yine de içinde şüphe kalıyorsa yani kendini çok zorlamadan eskisine nazaran biraz daha az olarak devam et
yourpariah bu kişiden kişiye değişen bir şey mutlaka kendi doktoruna sormalısın risk varsa sana yasak koyabilir mesela bana ilk 1 hafta yasak demişti sonra sorun yok dedi
yourpariah bu kişiden kişiye değişen bir şey mutlaka kendi doktoruna sormalısın risk varsa sana yasak koyabilir mesela bana ilk 1 hafta yasak demişti sonra sorun yok dedi
PapatiA csadioglu ben 3.haftada öğrendim gebeliği 2ayrı doktora gittim birinde kanlar alındı diğer doktorda kalbi dinledik felan ama aklıma getirip te soramadım açıkçası ögrendiğimden beri kendi kendime yasak koydum doktor koymadı 😆
Katres PapatiA kahverengi ile lekelenmelerim oluyordu düşük riski var dediler o yüzden cinsel ilişki yasaklamıştı doktor 14. haftaya kadar
Katres PapatiA ben sormuştum peki cinsellik yasak mı hocam diye o da 14. haftaya kadar olmaması gerekiyor dedi bence sen bir sor kuzucuğum