Aleyus Kızlar 37+4 üm şuan ama üç gündür alt bölgem de bi ağrı var bacaklarımın üstüne kadar vuruyor kalçamda dahil kemik ağrısı gibi özellikle geceleri tuvalete kalkarken çok ağrıyor yürüyemiyorum , bu zamanlarda normal mi yoksa doğum yakın mıııı🤔
Hh9 Aleyus Aleyus bebek baskısından kaynaklı yürüyemiyorsun bence ağrıların düzenli ise bence doktora gitmelisin
Aysegul_ll Aleyus aynısı bana da olmuştu bebek fazla baskılı oluyor böyle yürüyememe oturamama gibi oluyordu eğer sancın varsa mutlaka kontrole git
2205 Aynı hafta ve gündeyiz benimde öyle ikinci gebeliğim özellikle akşam gece falan artıyor baskı ve ağrı brnim suyum fazla o yüzden doğum yakın olabilir ama sizin ilkse normal
2205 Aleyus çoğunlukla ilk doğumlar geç oluyor tam haftasında doğabilir zaten öyle bi sancı ki insan anlıyor dayanması güç oluyor
Aleyus Aysegul_ll Ağrı başlangıcından kaç gün sonra doğumun oldu acaba sanki doğuracakmışım gibi hissediyorum 🥲 ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim çarşamba çatı muayenesi olucak bakalım inşallah o güne kadar dayanabilirim acıya
Jrnfudjrjr Aleyus bunu ben bilemem doktorlar bile bilemez siz her türlü hazırlıklı olun kanala inince açılma başlıyor çünkü