Dilaraclkalav Kızlar ben de biliyorum çok erken olduğunu aman kafa ütüleyecek olan yazmasın. Ramzi teorisi diye bir şey duydum da öyle muhabbet de olsun diye açtım postu. Kese görüntüsü karından ultrason 7+4 ken çekildi
Dilaraclkalav Cukulutalisalep ben de öyle hissediyorum 😊 dün gece rüyamda bi oğlum olduğunu gördüm ordan da etkisinde kaldım. 1 kere daha rüyamda erkek olduğunu gördüm 1-2 hafta önce. Bakalım teori ve rüyalar doğru mu
Cukulutalisalep Dilaraclkalav genelde doğru oluyor yanılma payı da tabiki var. En doğrusunu doktorun söyler ☺️ bizede haber verirsin
Dilaraclkalav Cukulutalisalep olur canım bu posta yazarım inşallah ☺️ ilk hamileliğimde bebeğim erkekti (maalesef kaybettim ama) çok erken öğrenmiştim 10.haftada doktorum erkeğe benzetmişti ama emin değilim haftaya tekrar bakarız demişti 11.haftada kesin erkek demişti
Dilaraclkalav Dilaraclkalav o zaman da erkek olduğunu hissediyordum doktor erkek diyince hiç şaşırmamıştım. Hislerim kuvvetlidir bakalım yine tutacak mı ☺️
Dilaraclkalav 1202 öyle mi sağlıkla gelsinler inşallah 😍 bende tüm belirtiler erkek olduğunu gösteriyor kızsa çok şaşırırım 🤣