Limonataaaaa 8haftalığım aşırı aşırıı midem bulanıyo normaldede hap yutamayan bi insanım on saat ağzımda bekletir yutarım çocuk gibi aynı hele bu folik asitlerin iğrenç kokusu var ve çok büyük yutamıyorum yani aşırı midemi bulandırıyo kullanmasak nolur ya
akincagla Limonataaaaa ocean mummy kullan canım hem kokusu yok hemde küçük yutması kolay doktoruna sor tabi önce ☺️
Ehjfjsjs Limonataaaaa emmeli olanları var canım yada küçük boyutlarda isteyebilirsin bende normalde hap yutabilen biri değildim küçük aldım şuan adını unttm ilk zamanlar onu icmistim
busebasaran06 Limonataaaaa ufuvit folik asit kullanmıştım ben toz şeklinde suya karıştırıp içiyordum. içmesen de bisey olmaz herhalde bende çok kullanmadım
hamilesavis19 Limonataaaaa doktorunuza danışın farklı bir ilaç yazar. Şimdi markasını hatırlamıyorum ama benim içtiğim folik asit küçücüktü çok rahattı
1kovakizi Dil altı emme hal şeklinde folik asitler var yutamayan anneler için ben folintra isminde kullanmıştım,bebeğin nöral tüp defektleri için kullanılmask gerekiyor sinir sistemi için çook önemli ben kullanmasam inanılmaz vicdan azabı çekerdim
gokceaytekin Ben de 6 8 hafta arası zorla içtim bıraktım sonra valla içemedim. Bişey olmaz inşallah. Doktor tüp efekti zaten 7. Haftada kapanıyor sen bilirsin demişti
Seymatrkay gokceaytekin Doktor ne kadar eminmiş. Sadece tüp defektinden ibaret değil bu vakalar. Beyinsel bir çok dala ayrılan vakalar var. 10. Haftada görülen. Doktor neye göre rahat konuşmuş. Boşuna mı 12. Haftaya kadar kullanılıyor?
dimpleuser Zamanla tüm ilaçlardan tiksiniyorsun. Ama mecbur içiyoruz bebeğim için herşeye dikkat ediyorum o sağlıklı olsun da ben razıyım mide bulantısına ,