Akduygu Gitmediğim doktor kalmadı kardiyoloji göğüs ortopedi fizik tedavi.. kalbime sancı giriyor sol tarafıma koluma kadar yayılıyor bıktım artık
klncbebek Akduygu boyun fıtığı olabilir mi? Beyin ve sinir cerrahisine gitseniz benim öyleydi çünkü sırtımdan kalbime vuran ağrılar yaşadım kollarımda uyuşuyor boyun fıtığı ve düzleşmesi çıktı
Akduygu klncbebek emar çekildim çıkmadı bir şey. Peki ağrınız boyundan kola kalbe mi vuruyordu. Yoksa kalpten başlayıp mı boyuna vuruyordu
klncbebek Akduygu benimki direkt kol kuregimin ordan başladı kalbime baskı yapıyordu kitlenmiştim resmen bıçak saplanıyor gibiydi boyun fıtığı ve düzleşme dedi
ylnydgd Reflü ağrısı olabilir kalp sandığınız, kalple en çok karıştırılan ağrı reflüdür. Ben de o şekilde gitmiştim. Ne midem ekşir, ne yanar. Sadece göğsümde dehşet bi sancı olur.
busbus2025 Fibromiyalji olabilir mi strese bağlı oluyor genelde öyle bir şey söyledilerse eğer ihtimal dahilinde tam tanısı konamıyor yani stresten kaynaklı psikiyatri öneriildi mi ya da en azından psikolog görüşmesi