Mom_26 Snglarbs son iki gün dün test yaptım negatif yumurtlamanın 10 günü yaptım testi olsaydı çıkardı herhalde nasip değilmiş bu ay
hasmom @Snglarbs son 5 gün herhangi bir belirtim yok sanırım bu ay elendim ya bilmiyorum ümitsizim hayırlısı 🥲
zuleyha12756_ Benimde 24 du halsizlik uyku miğde bulantısı var bilmiyorum belki psikolojikmen yada adet belirtileri
Snglarbs zuleyha12756_ Regl öncesi yaşar mıydın böyle bir şey ilk defa oluyorsa erken gebelik belirtisi olabilir
Snglarbs Mom_26 Ben de test yaptım iki defa dayanamayıp negatif çıktı bi ton ağladım ama regl olana kadar umut varr 😅
Dryakbts Benimde 23 iki kere test yaptım negatif umudum kaybetmedim bide ovulasyonu denedim oda azvık koyu çıktı yarın tekrar yapmayı düşünüyorum test. Uzun zamandır deniyoruz ama nasip olmadı
hasmom @Snglarbs ya evet öyleymişama ben çok ümitsizim yani kalbim olmadığını söylüyor aklım var diyor bilmiyorum 🥲
emine717_ Bekleyelim bakalım tahmini 24 25 ya da 26 Eylül dün çok az kahverengi leke geldi zeytin çekirdeği kadar diyebilirim adet oluyorum sandım ama bidaha gelmedi başka belirtim yok 🥲