mlke2906 Edmr97 ben yanlış testi almışım kaset testi ama yine de çıkmadı karnım da ağrıyor sanırım adet olucam yarın
AnneeeG1 papatya055_ hayırlı olsun kuzum 2 günde bir artışı takip et inşallah güzel sağlıklı bir şekilde artar rabbim kucağımızı doldursun hep beraber ♥️🥹🌸🤲
Mzgnn0234 AnneeeG1 yumurtlama geç oldu olsa da çıkmaz diye yaptırmadım. Bi de pazartesiden beri salça kuruma menemen derken hiç fırsatım olmadı adetten birgun önce verdim 2.0 çıktı
azra19 Bat 24 kac gundur sıddetli bacak ağrısı 2 gündür kasık ağrısı midede şişkinlik gaz var.ovülasyon yapıyorum 2 3 gundur koyu cıkıyor bugün de öyle dün erken gebelık yaptım hafıf gölge var yarın da yapmayı düşünüyorum 🫠
momsilan aysenurr21 aysenurr21 ben regl olmam gereken ilk günde yaptım, testte çizgim net değildi ama belliydi. Ertesi gün kan testi yaptım pozitif çıktııı😍
selennnyum Benimde reglime 3 gün var, rahim bölgemde sola doğru böyle bastırınca gerginleşen hafif ağrı hissediyorum, daha test yapmadım gecikmem olursa yapıcam.. normale göğüslerim ağrımaya başlardı şimdiye kadar ama hiç ağrım yok.. hayırlısıı diyeyiim ☺️
azra19 AnneeeG1 ama sabah yaptım negatif 😅 prodoctor ve awox sıparıs verdım reglı bekleyip oyle yapcam