AnneeeG1 Kızlar bu ay neler yaptınız kaç gün kaldı test yaptınız mı belirti var mı yokmu azıcık konuşalım
Momhap AnneeeG1 benim de 3 günüm kaldı 1 hafta önce kırmızı kan geldi çok hafif testte yaptım silik çıktı çok az pazartesi kan vericem inşallah çıkar 😊
AnneeeG1 mlke2906 hayırlısı olsun haber ver mutlaka ama negatif çıkarsa üzülmek yok adet olmayana kadar umut vardır
AnneeeG1 Esma006 hayırlısı olsun güzelim bende de bel ağrısı aşırı mevcut kaşık ağrısı göğüs ağrısı bakalım
papatya055_ Bat 20 21 22 23 bekliyorum bende 17sınde test yaptım negatif. Adet olacakmışım gibi agrılsrım var su gibi akıntı bide
AnneeeG1 Momhap ay hayırlısı olsun canım çok sevindim adına inşallah pozitifi de görürsün bizlere haber vermeyi de unutma olur mu 🌸♥️
hasmom @AnneeeG1 bat 25 belirti yok arada kasık krapları var onun dışında herhangi bir belirti yok 🥲 hayırlısı inşallah
Mzgnn0234 Bat 13 tü olmadım adete 8 gün kala yumurtlama oldu şuan beklemedeyim. Ama adet sancısı çekiyorum. Olamıyorum diye ağrım oluyor. Ara ara akıntı ve göğüs ağrısı var , olursa 3. Gebeliğim olcak 5 aydır deniyoruz