Bende ekimin 8 inde vedalaştığım miniğimle bu dünyaya 24 haftalıkken gelmek istedi daha fazlası için bekleyemedi Zeyneb’im çok yoğun kanamalarım oldu Benmde beraber yoğun bakıma girdik ve solunum cihazına bağladık doğana kadar çok şeyler atlattık doğduktan sonra da 25 gün beraber anne kız olabıldik ilk zamanlar rabbıme yaşaması in dua ediyordum şimdi ise ona layık meleğe layık bir anne olabilmek için dua ediyorum bu yükün altından kalkabilmeyi nasıp eylesin rabbım hem bana hemde hepımıze hamd olsın ki ahiret inancımız var bugün olmasa yarın yarın olmasa başka bir gün kavuşacağız meleklerimize ve bu kavuşmasında dikenleri yolları oluyır bazen insan bazen bi eşya bazen hattımızda Kalan bi an hayatta öyle değil mi zaten cefa çekılmeden sefa sürülmez diye işte meleklerimize kavuşmanın yoluda bu dikenleri sabreden ayıklayabilmek Rabbım sabrımızı arttırmaktan daha çok dayanma gücümüzü arttırsın ve imtihanımızı kolay eylesin inşallah Zeyneb’im yattığı yerde bir çok arkadaşı var o kocaman mezarlık sanki ahiretliğin oyun parkı gibi evet zor ama kendıme bu şekılde kabullendiriyorum yada kabullendıöeye çalışıyorum hamd olsun bugumuze isyandan uzak duralım rabbım her zorluğun arkasında. Bir kolaylık verir inşallah