Alexandra_grekova Spermin canlı kalma saati uzunmuş. Geç kalmazssın merak etme canım 🙏🏼 gönlünü ferah tut
Rmys9691 Alexandra_grekova hayırlısı olsun bugün sivilce çıktı yüzümde normalde hiç çıkmaz genelde regliden önce çıkar 6 gün var yine tutmadı ya. Dr a gideceğiz ayrı ayrı bi baktıralım
Betbet34 Rmys9691 yok canım merak etme geç kalmazsın hatta yarın sabah bile yapabilirsin sperm canlı kalıyor çünkü
Rmys9691 Betbet34 sperm kalitesi iyi olsa daha iyi tabi ama bu gece değerlendireyim inşallah bu ay tutar tedirgin olmaya başlayacağım yoksa
Rmys9691 Betbet34 tam 6-7 gün var reglime sivilce çıktı bi tane. Normalde genelde hiç çıkmaz sadece regl olmadan çıkar büyük ihtimal yine olmadı 😔
Betbet34 Rmys9691 canım bence hiç böyle düşünme bende de hiç olmadığı kadar sivilce çıktı hatta kollarımda bile hayatımda hiç çıkmamıştı. Yani bi belirti vs arama ya da sivilce çıktı olmayacak gibi düşünme :)
Rmys9691 Betbet34 yaa öyle mi diyorsun sabah erken gebelik testi alayım diyorum varsa çıkar herhalde, önerebileceğin bi marka var mı?
Betbet34 Rmys9691 yarın kaçıncı gün oluyor canım ben trendyoldan prodoctor erken gebelik aldım 5 lisini almıştım onu öneririm çok erken zamanda gösterdi benimkini :) akşam test verdim 8 çıktı beta
Betbet34 Rmys9691 27 ağustos ve 29 ağustos değerlendirdik 8 eylülde testte varla yok arası çizgi ile öğrendim
Rmys9691 Betbet34 22-23 Eylül değerlendirdik yumurtlama zamanıydı seninki 10 günü geçmiş görünmüş benimki bir hafta oldu daha pazar günü regl günüm