m2010 Kızlar doktor gördüm dedi ama kızım olmasını çok istiyordum erkek dedi kordon olma ihtimali yada değişme ihtimali var mı sizce
Yakamoz20 m2010 sanmıyorum bende 16.haftada öğrendim baya baya bacak arası boştu kız bebek yani ama oğlumda 12 haftalıkfı erkek olduğu belliydi bacak arasında direk çıkıntı vardı
Ece_umay m2010 arkadaşıma 14 ve 18. Haftada kesin erkek denildi . Detaylıya girdi 20. Hafta kızmış. Gittiği doktor hep aynı .Şu an 25 haftalık ve kız olduğu kesin. Tabiki düşük bir ihtimaldir ama böyle şeyler olabilir 😄 hatta doktoru senin oğlanın pipisi düşmüş demiş baya gülmüşler
yesimvera m2010 bizim 13/14. Hafta erkek dedi şimdi 24. Haftadayız gittik doktorun kız dedi biz şoktayız
kubracyln m2010 13 heftalıkken erkek dedi banada yarın tekrar gidicem 16 haftalık oluyoruz tam içimde hala bi umut var değişir diye 🤭
m2010 Yakamoz20 bağdaş kurmuş dedi bakarken sonra baya baktı gördüm dedi bende yanılma olur mu ki dedim ayrıntılıda değişir mi diye bi his var
Gecegunesi Ben 12. Haftada erkek olduğunu öğrenmiştim ve değişmemişti… sanırım kız dediklerinde değişme ihtimali oluyor ama erkekte pek duymadım
m2010 Ece_umay bende detaylıya kadar bir umut beklemek istiyorum bir oğlum var bide kızı tatmak istemiştim 🤣
Hayalalya12 Ece_umay bana da 12-14 de kız dendi bacak arası boştu bayada heryerini gördü doktor kemikte kız dedi, 16 da özele gittim bana kocaman pipi gösterdi ahhh dedim alışmıştık😁 20 de detaylıya giricem artık değişmez sanırımki
yesimvera Sarpatesinannesi 13/14.haftalarda gittiğimde erkek olduğu belliydi pipisi bariz ortadaydı hem özelde erkek demişti hemde devlete gittiğimde erkeğe benzettiğini söylemişti. Şimdi de kız dedi yarın gidecem tekrardan inşallah bu defa net olur
Sarpatesinannesi yesimvera inşallah banada 12 de kız dedi 13-14 erkek dedi belli yani bariz pipi var şaşırdım o yüzden sizinkinede öğrenince yazarmisiniz hatta varsa ultrason atabilir misiniz benimki ile karşılaştırayim
Narina123 İlk gebeliğimde 13+2 de erkek olduğunu öğrendim .Şimdiki gebeliğimde 13+ 5 te kontrolde bacak arası boş üç çizgi var dedi böyle olunca kız oluyor dedi .16 cı haftada gittim bacak arası boş dedi inşAllah değişmez 🤷♀️
yesimvera Sarpatesinannesi yarın inşallah net bir şekilde öğrenirim umarım değişmez çünkü ona göre alış verişte yapıyorum bakalım sağlıkla gelsinler
ilknurarel Bana da 12 de kız dediler 14 ve 15 de erkek dediler umarım detaylıda kız çıkarız 2 kez erkek denilmesine rağmen içimdeki ses hala deli gibi kız kız diyor önce sağlık sonra gönlümüzden geçen neyse o olur inşallah 🥹🤲🏻🤭
Sarpatesinannesi yesimvera sağlıkla alın inşallah kucaginiza gönlümüzdeki olsun umarım burada çok okuyorum detaylida değişen doğumda değişen sasiriyorum acikcasi bı umut işte bende hep kız hissediyorum hala
Beyzanurq yesimvera 16 . Haftaya kadar tahmin bile yapamadılar her seferinde ya kordon gelmişti ya plasenta ya da bacağını kapatmıştı şimdi de bir tahmin de bulunurum ama net değil detayliyi bekle dedi erkek olsaydi şimdiye gösterirdi kız diyolar alışveriş yapmak istiyorum kendimi zor tutuyorum merakla bekliyorum sanırım detaylıyi bekleyene kadar bir kez daha giderim baktirmaya
yesimvera Beyzanurq hep erkek dedi işte 24. haftada kız ama diyorum ya değişirse alışveriş hevesim gitti değişecek diye