Ha1999 Screenshot_2025-08-20-17-45-33-722 Kızlar 18 gün gecikmeyle öğrendim 122312 betam mol gebelik değildir dimi korku saldı içimi randevum da hafta ya yüksek cikipta bebeğini gören varmı nolur bilen varsa cevap yazın
nuriyegcl Asdfghk evett geç döllenme olduğu için betam düşük çıkmış şuan 12 haftalığız bir sorun yok şükür 🥹
esrashnn01 Asdfghk 4. Günde yapmıştım ama ikinci çizgiyi göremedim hatta kardeşim ve arkadaşım da baktı teste onlar çok silik bir çizgi daha vardı dediler ana umudum yoktu o yüzden testi atmıştım 10. Günde hala olmayınca tekrar test yaptım direkt kıpkırmızı oldu iki çizgi de sonra gidip kan verdim
01e Tüp bebek transferi sonrası sabırsızlığım dolayısıyla 9.gün verdiğim kan sonucu 198 di Asıl kan vermem gereken 12.gün 874 çıktı Şimdi 6 haftalık olduk bile 😍
fattmahmett papatya055_ evet çok şükür sonrası 72.5 olmuştu sonra 300 lerde sonra 900 lerde sonra doktor verme dedi bi hafta sonra gittim kese görüldü
mavisanne0 ongen bende bu civara yakın öğrendim şuan kaç haftalıksınız bi de kaç gün gecikmeyle bu değer çıktı?