ezoocum mlsdd gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim inşallah benim de çift embriyoydu biri tuttu 😊 8. Gün öğrendim ben öğrendikten 15gün sonra keseyi gördük 17. Gün de kanamayla gittim o zaman da kalp atışını duyduk
mlsdd ezoocum Amin inşallah, cümlemizin 🧿🫂 Ben henüz keseleri de görmedim o yüzden kaç tanesi tuttu bilmiyorum 🥹 Haftaya pazartesi hem kese hem kalp atışı için gideceğiz inşallah. Kaç beta ile öğrendiniz, artışı nasıl olduu
Zynpgrkm Yerleşme kanamam adet kanamam gibi olduğu ve birebir aynısını yaşattığı için anlamamam sonrasında koku ve meme hassasiyeti ile acaba deyip kan verince 129 bin sonucu ile 6 haftalık olduğumuzu öğrendim 😂😂
karamel008 tecrubelimam Ben de öyle oldum kızımı 1289 değerle öğrendim ikinciyi 169 görünce bi şaşırdım acaba sağlıklı bir gebelik mi diye şüphe ettim ama bu şekilde öğrenen çokmuş😁
momonazo Meral_63 kasık ve bel ağrım var, dün de göğüslerim şişmeye başladı. Sivilcelenme var bir de yüzümde.
ezoocum mlsdd 27 ile öğrendim ben 2 gün sonra 44 yine 2 gün sonra 110 oldu sonra baktırmadık bir daha 🥰