bluemom24 Kızlar krem tonlarında açık renk bir park beşik arıyorum anne yanı bi tane buldum çok güzel ama eni 60cm küçük gelir mi kullanan var mı genelde 70 görüyorum da çocuk odası yapamayacağız hemen 2 yaşına kadar falan kullanırsa dar gelir mi bilemedim
tonymontana bluemom24 70×110 bizimki gayet genis uzun omurluk yoyko exculusive comfort 8in1 park yataklarin kalite acisindan en iyisi
resmaa bluemom24 Prego armada aldım e bebekten krem toprak gibi tonlarda rengi. 70*120 henüz kullanmadık ama güzel duruyor bu rengin stokları çabuk tükeniyor sadece denk gelirseniz bakabilirsiniz
melsaanne bluemom24 yoyko park beşiğini 2.5 sene kullandım dahada kullanırdım da oda yaptık büyük yatağa geçti. 70×110 ölçüsü baya geniş
araspoyraz Ben iki oğlumada sepet beşik kullandım . 45×80 cm . 0 6 ay kullanabilme özellikli ama nerdeyse 1 yaşına kadar yatırdım ikisnide ayaklarını boşluklardan cikartirlardi. Şimdiki aklım o zaman olsaydı büyüyen beşiklerden alırdım.
bluemom24 tonymontana evet öyle ama kriterim krem olduğu için alamıyorum onu krem renginde stok gelmiyor
tonymontana bluemom24 neden ozellikle krem ben acik renkleri mantikli bulmuyorum kizim var ve besigi koyu gri renk yerine kaliteyi tercih ederim ben
bluemom24 tonymontana yatak odam ful krem çünkü gri çok göze çarpacak oda yapamayacağız ne kadar süre aynı odada kalacağımız belli değil ☺️
medelas1 Merhaba ben bunu sipariş ettim özellikleri çok hoşuma gitti 4 yaşa kadar kullanılabiliyor 11 farklı boyut özelliği var reflü yatağı oluyor çocyk büyüdüğü zaman ayakları çıkartılıp yer yatağı oluyor çocuk içinden düşmesin diye ve ayrıyetten yatağınıza sabitliyorsunuz şayet bağlantı koparsa yatağın size doğru açılan kısmı otomatik olarak kapanıyor hani yatağınızla bebeğin yatağı arası boş kalırsa bebek düşmesin diye güvenlik önlemi ve birkaç özelliği daha var benim hoşuma gitti baya henüz kullanmadım ama güzel duruyor tek sıkıntı sallama özelliği yok ama benim için önemli değil zaten ana kucağı sallamalı olacak o yüzden çok sıkıntı etmedim