onelittlemom ESLEM16 son an değildi tahlillerde protein kaçağı vardı. Tahlil sonucunu telefondan görüşüyorduk. Öğleden sonra gel seni sezaryene alalım dedi 37+0 doğdu bebişim
Meyra-tt Pazartesi 36. Haftam olcak o gun sezeryan tarihi vercek nasipse, ac karna gel kan tahlillerine bakalim dedi
aselinannesi38_ ESLEM16 ilk kızımda belli değildi 37+3 de şehir hastanesi bebeğin hareketini hissetmiyorum diye yatış verdi Nst de sancı vardı ama hissetmiyordum açılma sadece 3 cm oldu bir gün kaldık olmadı bişey yok dedi bebeğin kalbi yavaşladı özele gittim ve o gün bebeğimi aldım 🙏
raksanayusifova ESLEM16 Merhaba, konuyla ilgisiz oluyo kusura bakmayın amma ben anket yapmak istiyorum ama ansver alanı zorunlu diyo gondermiyo ne yapa bilirim?
Ark ESLEM16 38+4 haftaliğım sezeryan ama tarih almadım sinyal bekliyorum bebeğimden geldiği gibi gidicem asla tarihe karar veremem😂
ikibaloglanannesi Kubraaa_o İki ve üstü doğumlar da ilk dogum sezeryan ise sezeryan oluyor direkt.(Benim öyle oldu) Ha özeller de hala devam ediyor ama isteğe bağlı sezeryanlar.
deniz_45 filiz8363 bilmem erken mi ilk planlı sezeryanım çok bir bilgim yok 39 da alıcam sezeryana dedi
ElaEge Canım kızlar bende ilk bebeğimi özelde erken aldıkları için küvez süreci yaşadıkta talep etsem 39 dolunca alsalar olur mu ya herkes özel 38 de alır demiş ama
ElaEge annebebek16 teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum o zaman Allah izin verirse 39 bitmesini beklemeyi talep edeceğim
ezoocum ESLEM16 36. Haftada kadar belli değildi 36+4 te gebelik kolestazı çıkınca 37. Haftada 3 gün içinde mecburi sezaryene alındım 😂
Bydmrmrv Kubraaa_o bence alakası yok ben planlı sezeryan istiyorum ki sezeryan olacaksan birde niye sancısını vs suyun gelmesini çekeyim ki