yesim8161 Merhabalar arkadaşlar. 7 haftalık gebeyim hipertansiyon hastası olduğum için riskli gebelik bölümüne yönlendirildim. Beylikduzunde oturuyorum buraya yakın perinatoloğa giden varsa yardımcı olabilir mi? Arayış içerisindeyim
Elif_8 yesim8161 OP.DR NECİP CİHANGİR YILANLIOĞLU ismi yüksek riskli gebelik doktoruymuş. Araştırın isterseniz
Deletedmom_290 yesim8161 Kanunı ve Şişli hastanesi Dıgerlerı bakmıyor detaylı hıc bır hastane randevu bulamazsın bende beylıkduzunde oturuyorum önce şişlidekıne sonra kanunıye gıttım
Elif_8 Bende ikizlere hamileyim araştırdım. Avrupa yakasında Şişli memorialda buldum bir tane ama henüz gitmedim
dozkaraca Elif_8 Ben de ikiz bekliyorum, ama perinatoloğa yönlendirmedi dr. Sizin gitme sebebiniz nedir? Bir hastalık vs?
yesim8161 Elif_8 Biraz uzak bana malum İstanbul trafiğinde daha da zor. Beylikduzunde oturuyorum. Buyukcekmece, Avcılar ve Florya bana iyi olur. Florya Medicalparkta var ama özel sağlık sigortası bile karşılamıyor. 8 bin dediler muayeneye
Elif_8 dozkaraca beni de yönlendirmedi herhangi bir hastalık falan da yok çok şükür 🙏🏻 ama ikiz gebelik olduğu için bir kere gitmek istiyorum. Muayene olup o taraftanda bilgi edinmek istiyorum açıkçası
Deletedmom_290 yesim8161 Şişli ve Kanuni var bende esenyurttayım o tarafa bak dıger hıc bır hastanede detaylı bulamazsın bakmıyorlar çünkü gıttıgındede Bız bakmıyoruz dıyorlar bu hastaneler harıcınde
Elif_8 yesim8161 çok haklısınız tercih sizin elbette yine değerlendirin bilginiz olsun diye yazdım. ☺️
yesim8161 Deletedmom_290 Daha 7 haftalık hamileyim kadın doğum doktoru tansiyonunuz olduğu için perinatoloji bakacak size dedi. Her muayeneyemi oraya gitmem.lazim yoksa sadece detaylı ultrason vs. Bakılacagi zaman mı? Bilginiz var mı?
dozkaraca Elif_8 Cevap için teşekkür ederim, ben Çorludayım. Doktorum 12.haftadan sonra detaylı ultrasona göndereceğim dedi. Perinatolojiyi mi kastetti acaba anlamadım. Şimdilik her şey yolunda. İnşallah tüm hamişlerimizin herşeyleri yolunda gider 🙏🏻
yesim8161 Elif_8 Daha 7 haftalık hamileyim kadın doğum doktoru tansiyonunuz olduğu için perinatoloji bakacak size dedi. Her muayeneyemi oraya gitmem.lazim yoksa sadece detaylı ultrason vs. Bakılacagi zaman mı? Bilginiz var mı?
Deletedmom_290 yesim8161 Benımkı detaylı vs ıcın gıdıldı ama rıskım yoktu oyuzden rısklı olduğu ıcın perınatolojıye al ve oraya sor çünkü perınatolojıde detaylı bakıyorlar her hangı bır durumda normal kadın doktorunun bazı makınelerı buna musaıt olmaya bılıyor ve o hastane de olmaya bılır