[silindi] Kubra_2402 12+4 te ogrendim erkek dendi ama cok erken gosterdi bence Ben 14-16 haftadan önce açıklanmiyor diye biliyordum İleride bi sürpriz yapıp degisir mi bilemiyorum benim gibi erken ogrenenler var mı? 😅
[silindi] kbrkkk bana da 11. Haftamda devlette doktor aslinda şu an soylememem lazım cok erken ama baya bi çıkıntı görüyorum erkek olma ihtimali çok yuksek demişti 12+5 te ozelde doktor kesin erkek dedi 💙
bellaaaa Kubra_2402 12. Haftada öğrendim erkek dediler 22. Haftada detaylı ultrason da da teyitledik erkek şimdi doğmasını bekliyoruz 🥰
ikincibahar_08 Kubra_2402 12. Haftada net bi şekilde gördü doktorum oğlum olacağını normalde tahmini edecekti ama %90 erkek dedi 💙
nazarnaz Kubra_2402 12+4 cinsiyeti belirledi doktor fakat parti yapacağımız için ben yarın öğreneceğim cok heycanlıyım🤰🥹
Huzurunsesi3 nazarnaz sağlıkla gelsin ne güzel heyecanlar bunlar ilkinde bende öyleyim şuan yine heyecan var ama 15 hafta olduk daha bilmiyorum belki 16 haftada öğrenirim yada soylemezse beklemem doğum da sürpriz olsun
Huzurunsesi3 Hurit banada yaptı hala öğrenmedim 15 hafta olucam pazartesi dr gidicem devlete bakalım soylicekmi
zeyka 13+0 da doktorum kıza benziyor dedi ama tam bacak arasını açmadi. 14+0 da kesin olarak erkek dedi. Detaylıya kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum
prinkle buserdar0120 ben de sizin gibi 8 haftalıkken aynı durumu yaşadım doktorum bana da yazdı kullandım herhangi bir sorun olmadı çok şükür içiniz rahat olsun internette yazanlar bazen abartı olabiliyor