Ayten01 melekate melekate cümlemizin başı sağolsunCennet kuşlarımıza inşallah layık olalım benimde doktorum 6 ay sonra düşünebilirsiniz dedi hamilelik herhangi bir sıkıntı yok değilmiş dikişler rahim açısından doktorunuz tekrar hamile olunca ne dedi
Ayten01 Byza124255 Amin Rabbim yardımcımız olsun sizinde başınız sağolsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah evet kanamam bitti bugün 40 gün oldu 😔Dediğiniz gibi yapacağım
Ayten01 cansuuusuu hayır hareketini gece hissetmedim o gün acile gittim hemen o gün öğrendim yeni olduğunu söylediler zaten bebeğim çok hareketli bebekti her hareketime yani dürtmeye karşılık verirdi o gün vermedi yüreğime ateş düştü o gün 🥺
endlesslove1 Ayten01 başınız sağolsun bende 21+1 haftalıkken kalbi durdu patolojide bir sorun çıkmadı hamileyken de bir sorun yoktu zaten ama bende pıhtılaşma çıktı büyük olasılıkla bundan sebep kalbi durmuş dedi
Ayten01 endlesslove1 bende tahlil verdim hem kromozom hemde pıhtı için bakalım sonuç bekliyorum bende 10 gün dediler sonuç için
cansuuusuu Ayten01 bende 21 haftalık hamileyim bebeğimin 2 gündür hareketi çok az özellikle dün hissetmedim hiç bende tedirginim biraz
Nsd- Başınız sağolsun bende erken doğumla oğlumu kaybettim Allah sabır versin zor günler ama zaman herşeyin ilacı
Ayten01 cansuuusuu erteleme hemen git kontrole suyuna herseyine baktır Rabbim acısını göstermesin sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Esma006 Ayten01 ben çıkarmıştım kırkimi hatta oğluma da kırk suyundan götürüp mezarına dökmüştüm kırkın çıktı diye dua etmiştim mezarı size uzaksa beş litrleik laylona doldurun gittiniz de götürün ben öyle yaptım uzaktaydı
melekate @"Ayten01″canım önce tedavi gördüm ıkı ay felan sonra doktor hamıle kala bılırsın dedı her şey yolunda dedı Şuanlık ilaç felan kullanıyor bıde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum duğuma kadar kulanıcen dedı