emine717_ vascenceloss bat 25 ya da 26 bekliyorum bakalım ama belirtim yok gibi daha erken mi bilmiyorum umutlanmasın istemiyorum 🥲
mavipinokyo81 vascenceloss test yaptım pozitif çıktı eylül güzel geldi bana çok şükür şu an 5+1 haftalığım 😍
Akseec Ben çatlamadan sonra 5. Güne girdim bekliyorum. Ovulasyonla ilerleyeceğim koyulaşırsa test yapacağım🙋🏼♀️
papatya055_ vascenceloss regl olacakmışım gibi agrım var her zamanki gibi. Su gıbı akıntı Bu akıntı geldiği için regl oldum zannediyorum hemen tuvalete gidiyorum yok olmamış dune göre azaldı ama regl agrım bir tık
emine717_ vascenceloss ay inşallah öyledir ya bubay her şey çok güzel ilerledi ben yumurtalama göremiyodum ya da yakalayamiyodum galiba
vascenceloss mavipinokyo81 aayyy çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun çok güzel bi hamilelik geçirin inşallah 🌸🌸🌸 ne zamandır deniyordunuzz
mavipinokyo81 vascenceloss 2. Ayımızda oldu çok şükür Rabbim aratmadı darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 😍
moeeem vascenceloss hayıır sadece aklıma gelince psikolojik regl ağrısı hissediyorum ama eminim %100 psikolojik😂