vesiledefne 5+1 beta değerim 2690 kesem görünmedi. Vajinal muayenede de görülmedi. Dış gebelik olabilir dedi doktorum. Ama beta artışım düzenliydi. 186-1611-2690 şeklinde. Beta arttığı için iki gün daha bekleyelim dedi. Başına gelen var mı. Kesem oluşur mu
birerkekanesi vesiledefne aynı şeyi yaşadım kesinlikle korkma ben bu gün gördüm 6+3 üm korkucak bişi yok sakin kal içini ferah tut☺️☺️
Laviniiaa vesiledefne 3bin değer üzerinde kese görünüyor betan düzenli artmış bir de bence vajinal muayene çok sağlıklı değil birçok doktor bunu yapmak yerine beklemeyi tercih ediyor
vesiledefne @Laviniiaa dış gebelik ihtimalini yok etmek için dedi ama onda da göremedi zaten. Umarım pazartesi değerim yükselmiş olur ve kese görünür. Bir hastamızda 4200 olunca gördük diye de ekledi aslında 🤷🏻♀️
nerm629_ vesiledefne benimde pazartesi 5+4 gunluk gözüküyor adet tarihime göre doktor çağırdı bakalım Son adetim 15 ağustos 10 Eylül adete bi gün kala 19.84 15 Eylül 217.0 18 Eylül 1050 çıktı değerim doktor pazartesi kese için çağırdı
tkrk vesiledefne tabi kii. İlk oğlumda 8.haftam da duydum hem gördüm hepsini biranda aradan çıkarmış oldum. 2. Çocuğuma hamileyim Hesabıma göre doğuma kadar 5 kere gidecektim ama hesabıma uymadı kanamam gereği çok gidiyorum hastaneye şimdi.
Dgcmlk nerm629_ Benim de son adet tarihim 15 Ağustos ben de 5+4 ve kese görülmedi bu gün beta verdim ve hala çıkmadı
Dgcmlk nerm629_ Devlet hastanesinde verdim ben çok erken öğrendim 9 Eylül 33.43 12 Eylül 52.2 15 Eylül 59.2 gördüm betayı 1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi gittim rahim duvarı kalınlaşmış ama kese yok dedi kan aldı bu gün perşembe bir daha gel dedi
3boysmom vesiledefne benimde 6.haftadan önce görülmedi. 8den önce kalp atışı duyamamıştım. ayrıca dış gebelik geçiren biri olarak bu doktorların keseyi göremeyince hemen dış gebelik diye korkutmasını anlayamıyorum daha haftan küçük zaten. dış gebelikte betalar iner çıkar seninki gayet güzel artmış. ayrıca bende kanama ve sancı vardı. güzel düşün güzel olur balım hayırlı haberlerle inşallah💓