Ceku256 Ruuveeyydaa 8. Gün göbek bağı düştü 9. Gün yıkadım. Öncesinde sadece saçlarında kanla geldi başını yıkadım ve vücudunu sık sık sildim özellikle koltuk altı, kulaklarının arkasını, boynun. Bazende bezini değiştirirken altını suya tuttum.
kyaas Ruuveeyydaa bazıları cahillik falan yazmış da ne alaka kim cahil acaba gayet okumuş meslek sahibi cahil olmayan bir anne olarak yazıyorum yıkadım doğdu diğer gün hastaneden çıkıp eve geldik ve yıkadım bebeğimi göbeğinide kuruladım güzelce hiçbir sorun yaşamadım
Yavuzzynpmhra Ruuveeyydaa göbek bağı düşmeden hiç bir çocuğumu yıkamadım, ortalama 1 hafta yani. Göbek bağı ıslanırsa enfeksiyon kapılıp yoğun bakıma kadar gidebiliyor durum
Bumah Ruuveeyydaa annemde eve gelince yikiycani soyledi bende gobek bagi dussun dedim oda ben hepinizi yikadim dedi bizde galiba saglikla dogsunda eve gelince yikancak bebek annem yikiycak
Annesii66 Ruuveeyydaa kızımı göbeği düşmeden yıkamıştım ilk hafta iltihap kapmıştı göbek bağı bence beklemek gerekiyor göbek bağı düşene kadar
derya4554 Ruuveeyydaa Kesinlikle yıkanmaz göbek bağı düşene kadar. yıkayan var birşey olmadı diye yıkamayın. pamuklu bezlerle silin göbek bağı düşünce yıkayın en sağlamı o riske atmayın derim