Hhatiicee Doktorum artık herhafta nst diyor ama randevu bulmakta zorlanıyorum siz nasıl gidiyorsunuz ?
kubrasiye Hhatiicee ayın 15 inde randevum vardı 37+2 idim 10 gün sonraya randevu verdi 25 eylülde gideceğim
Lmnakdnc Hhatiicee ben 36.haftada hareketlerini hissetmedim o zamandan beri haftada 3 gidiyorum yoksa haftada 1di
Hhatiicee kubrasiye sağlık ocağındaki ebem artık son haftalarinda tehlikeli olduğunu düzenli bebegi takip edilmesini gerektiğini söyledi ama randevu bulmak çok zor
kubrasiye Hhatiicee doktor kendisi yazıp veriyor bir de ileri gebelik olduğu için gidip doktordan rica etsem bile vereceklerini söylediler
Annekuzusu123 Hhatiicee hafta da bir yada 6 gün de bir oluyo bugün gittim bide Allah izin verirse ya perşembe yada cuma giderim bi sıkıntı olmazsa Allah’ın izniyle zaten son kontrol 29u sezeryan günümüz🙏🏻
Cihanella Bizimde 34 teyim 36dannsonra her hafta dedi 36 da nst ye de girecekmişiz artık. Bakalım hayırlısı kendiler ekim 8 e kadar ayarladılar rand
Hhatiicee Cihanella ben aile hekimindeki ebeme aldırdım randevuyu onlara daha erken verebiliyormus sistem gercektende bende gözükmeyen randevu onlarda gözüktü.
Sedooo Haftadan sonra önümüzdeki hafta için ben de bulamadım ama doktorum direk 8.30 da gel dedi randevusuz.Dogum günü az kaldı diye randevu olmasa da öyle yaptı