Eyllullu Busradoga ay sağlıklı olsun da bu semptomlar 😂 dün temizlik yaptim baya kötü oldu aksama yani iste hic ayagimi kaldiramaz hale gelmistim, eşime dedim ben bir daha temizlik yapmicam haberin olsun 😅 bir de eşim arkama geçip göbeğimi kaldırdı belim bir rahatladı anlatamamm
Eyllullu Busradoga ay insallah yaaa ama benim kız koca kafalı ya nasıl kolaylıkla doğurucam bilmiyorum 😅
Eyllullu Busradoga acaba ondan mı bu kadar baskı yapıyor diyorum hatta, sizin kaç haftalikti bu aradaa
anonim51 Deletedmom_290 şükür biz iyiyiz ama ufacık şeylerde ağlıyorum bu aralar hem kendimi hem bebeğimi üzüyorum galiba 🥲
Biminikannesi Deletedmom_290 yok kuzum benim minik kanala inmiş doğum pozisyonu almış Dr gittiğim zaman 38+0 olcam alabiliriz dedi ona göre hazırlıklı gel aç gel dedi bu ne demek doğuma alcam demek yani
caycan Meralinmucizesi bende aynı şekilde eşimde dinlenmiyorsun yoruyorsun kendini diyor hatta doktoruma bile şikayet etti yapilmamaasi gereken herşeyi yapıyor dedi ama uzandigimda çok agirlasiyorim doğuma 20 gün kaldı inan hala butin evi çıkartıp siliyorum sil baştan dolap içleri yazlık kışlık ve çok kasıyor bebiş bu hafta özellikle ama agirlasip kalkamaktan korkuyorum
Esmakks Deletedmom_290 bu hamileliğim çok kötü geçiyor ruhsal açıdan da psikolojim de fiziksel de beni çok zorluyor sürekli ağlıyorum.:(
iremclgn 38+4 belimin sağ tarafında ıkı gündür ağrı var ayakta durdukça artıyor dınlenınce geçiyor gibi, ayaktayken bebek rahimde baskı yapıyor hissediyorum hafif korku başladı doğum ıcın
caycan Meralinmucizesi olsun sonunda çok güzel kavuşmalar var herşeye deger az daha sabırlı olalım kolaylıkla sagsalim kucağımıza almayı da nasip etsin Allah 🤲🤲🥰
Mor-kelebek Eyllullu aynen aynen arada uzun süre hıçkırık tutunca sinirleniyor 🤣☀️ valla dikkat etmedim desem mesela şuanda hıçkırık tutmuş ama günde kaç sefer oluyor saymadm hiç. Büyük kızın koşturması ev işi yemek derken hiç sakin kalıp dinleyemiyorum 🤣 ilk gebelik prenses gebelikmis gerçekten 🤣🤣🤭
Eyllullu Mor-kelebek ayyy Allah kolaylık versin valla ben de tadını çıkarmaya çalışıyorum bunu tahmin ettiğimden dolayı hahaha
Deletedmom_290 iwhashhbwhp Benım gebelıgım çok rahat gectı aslında çokta anlmadım ole çok mıde bulantım olmadı ama zehırlendım oldu Bıde bas donmelerı hala ara ara var bı ara börekten zehırlendım en sonda şeker yuklemesı 2-3 gün benı mafettı yanı ole bır bulantım kusmam olmadı kokulara ve bazı Yiceklere karsı tiksindim ılk dönem sonra gectı tabı 15 haftadan sonra normale dönüyor
Deletedmom_290 iwhashhbwhp tavuk tan tiksindim kokusundan tatlıdan tiksindim hep ekşi ve acı yıyordum çünkü normal hayatımdada bunları çok tüketmem oyuzden heralde sanırım yumurtadanda zehırlendımde tıksınmıstım en kötüsü oydu Bıde hamılelukte çok mudale edemıuorlar yumurta zehırlemesı tavuk zehırlenöesınden daha kötü bu arada