meryemmuhammetali sadecebuss arkadaşım o hastaneye gidiyor ama orada çekilmiyor o da dışarıda özelde çektirdi
gulson55 sadecebuss bn petek hanımda yaptrd cayırbasnda gayet güzl ilgilenddi ama renkli resm vermedi tabi özel degl🤭
sadecebuss gulson55 yakın tarihte mi yaptırdınız peki ? Değişmiş olabilir sistem diye soruyorum. Yakında görümcem gittiğinde yapmıyoruz denmiş de
gulson55 Yapılıyor perinatoloji bölümünden randevu almanız lazm bir çayrbası yapıyor zaten seyrantepe yapmıyor
sadecebuss gulson55 perinatolojiye direkt randevu vermiyor sistem. Önce kadın doğuma gitmek gerek o zaman
gulson55 meryemmuhammetali detaylı seklde baktı bütün organlarına bütün duyularına herseyine bilgilendrdi de gayet güzl sadece renkli ultrason beklemeyin okadr onun dısı güzldi deneyin randevu kolay bulunmayabkir ama
gulson55 sadecebuss ben direk aldım mhrsden girip belki bazılarında bu sekl olablir bir fikrim yok tabi
gulson55 sadecebuss sadecebuss hayır daha geçen hafta cuma günü yaptrdım perinatolojiden randevu aldım gittim petek hanım hatta doktor gayetde güzel ilgilendi sağolsun. Sz bakın randevu vermiyorsa once kadın doğumdan perünatoloji bölümü açmasnı isteyn . Randevu öle deneyin
meryemmuhammetali gulson55 teşekkür ederim ben okmeydanı’nda perinoloji gidiyordum zaten o yüzden tekrar karıştırmama gerek yok sanırım çayırbaşı’na direkt gidebilirim siz kaçıncı haftada cektirdiniz acaba ona göre ben de randevu alacağım şimdi ben 18+4 dum
sadecebuss gulson55 siz daha önce kadın doğuma oraya gidip takip edilen hasta kaydı açmış olabilir mi doktor. Sistem randevuya izin vermiyor.