Zzlyh Aysenurkeser Bende ilk çoçuğumda lansinoh kullanmıştım. Cidden etkili bir krem ve yıkanması gerekmiyor diyorlar ama bu sefer incia aldım içeriği daha temiz. Henüz doğum yapmadım ne kadar etkili bilmiyorum o yüzden ama kullanmaya şimdiden başladım. Göğüs ucu kremlerinin etkili olması için doğumdan önce başlamak gerekiyormuş.
Aysenurkeser Kubra001111 garmastanı ilk defa duydum silinmesi vs gerekiyor mu doğumdan önce mi başlıyorsunuz sürmeye
Aysenurkeser Zzlyh kaç ay kala başladınız kullanmaya ben 5 aylık hamileyim ama şimdiden göğüs uçlarım parçalanmış gibi
Zzlyh Aysenurkeser 37 gibi başladım ama aklıma gelip düzenli sürmüyorum açıkçası.Düzenli kullanmak daha iyi olur. Daha öncesi sürmemek gerekiyor, daha doğrusu göğüs uçlarının uyarılması erken doğumu tetiklediği için dikkatli olmak gerekiyor.
Sazenin Aysenurkeser en doğalı karbonatlı su ile yıkayıp zeytinyağı sürüp streç kapatmak, ne krem ne gümüş kapak kullandım ilk zamanlar yara olmuştu bu dediğimi uyguladım daha da olmadı. Kimyasala hiç gerek yok gerçekten
sevaldqn1 Aysenurkeser bir kaç tanıdığım doğumdan once kullanda ama bir faydasinı görmediğini söyledi ama ben dogumdan hemen sonra kullanmaya başladım
Birezene Evvahe doğal diye bir markanın karabaşotlu göğüs ucu kremini kullandım 1 2 sürmeye hemen iyileştirdi.. garmastan kullanmıştım yıkamak gerekiyor emzirmeden önce.
Sdfrgnr Aysenurkeser garmastan kesinlikle çok memnundum resmen kanamaya başlamıştı artık emzirirken o kadar canım yanıyordu ki 2 günde topladı
mirababy03 Lansinoh bende hiç bir işe yaramadı ama herkes çok beğeniyor çok etkili olduğunu söylüyorlar ben zeytinyağı kullanıyordum çok iyi geliyordu
Gamzegamzogrt Lansinoh ama son birkaç hafta sürün diyorlr çünkü göğüs uyarılmayla etkisiyle erken doğuma bile sebebiyet veriyormuş oyüzden çok okşamadam hafif nazik şekilde son bir kaç hafta da 35 gibi falan ebeler öyle söylüyor
Gamzegamzogrt Ben lansinoh aldım ama ebeler doktorlar marka olarak önermiyor çatlak kurumaya sarı kantaron yağı diyorlar