Mucizemyoldaaa_ Kızlar bugün neler yaptınız? Yarın neler yapacaksınız? Menü önerisi istiyoruumm. Kolay ama lezzetli şeyler 😁
Edizhr Mucizemyoldaaa_ valla katmer vardı fırına patates sürdüm baharatlı menemen vardı ortaya karışık hepsi 😂çay eşliğinde
Ayseguls_baby Mucizemyoldaaa_ bende bugün fırında köfte, patates, tarhana çorbası vardı. yarın da kuru fasülye, pilav, cacık var 😀
cakirbebek Mucizemyoldaaa_ yesil mercimek yemegi pirinc pilavi tsbuk butu hasladim birde. Yarinds aynıları yencek . Obur gun Karnabahar kizartmsi yapıcam insallah 😄
Mucizemyoldaaa_ ppmerlina benimde taze fasulyem ve pirinç pilavım vardı yarın napıcam bilmiyorum 😂 canım çookk şeyler istiyor da yapmaya üşeniyorum
Mucizemyoldaaa_ Ayseguls_baby fırın yemeğini yeni yedik de kuru mu yapsam bende acaba buzlukta hazır ıslanmışım vardı 🤤
Ayseguls_baby Mucizemyoldaaa_ ye canım benim doktorum haftada 2 gün bakliyat ye dedi bebişe çok faydalıymış 😍
Mucizemyoldaaa_ Ayseguls_baby ayyy benim bebiş daha fazla kilo almasın artık normal doğurmak istiyorum 😂😂
Meral_63 Mucizemyoldaaa_ eşim arkadaşlariyla dışarda yemek yemeye giti bende dürüm köfte sipariş etim yeşim yarım da kaldı ☹️tek yemek yemek hoşuma gitmiyor
Meral_63 Mucizemyoldaaa_ he vala hiç halim yok hazırlim 🥴 kahve içtim kızılcık şerbeti izliyorum şimdi 😒###
kurkmantosuzmadonna Mucizemyoldaaa_ valla bebeğim hiç durmadı bugün kucağımdan inmeyince yemek yapamadım. Dışarıdan döner yedik valla. Yarına da bilmiyorum. Ama dün karışık kızartma ve mercimek çorbası yapmıştım.
[silindi] Mucizemyoldaaa_ bugün köfteli bezelye bulgur pilavı cacık vardı. Yarın anneme gidiyorum menüyü bilmiyorum 😂
beyzaakartal Mucizemyoldaaa_ bugün tarhana çorbası yeşil mercimek yemeği çiğköfte turşu vardı yarına da dışarda yeriz herhalde 😅
nilsumm Mucizemyoldaaa_ Benimde menüde bugün biraz fast fooda kaçtım😅😅 Pizza 🍕 kola patates kızartması makarna 💕 Yarın evde değilim yemek derdinden kurtuldum😅