visnelicheescake Selam kızlar çok acil birşey sormam gerekiyor kızım garipti bana da ondan bulaştı sanırım dün marketten sallama ıhlamur aldım bir bardak içsem sorun olur mu ? Kızıma hamileyken doktor günde bir bardak icebilirsin demişti 🥹
Rabia_nur252 visnelicheescake şuan aynı şekilde sormaya gelmiştim ıhlamur normalde içilebiliyor zaten bende ballı zencefilli almışım onu sormaya gelmiştim bekleyeyim şurada😊
Elzem123 visnelicheescake geçmiş olsun canım. Bizimde öğretmenimiz geçen hafta okul açılınca çocuklara hediye verirken bize de sanki hissetmiş gibi ıhlamur vermişti :) Arkasından soğuk aldım. Aklıma o geldi bende önce tereddüt ettim ama araştırdım zararı yok diye onu içtim iyi geldi şükür.
visnelicheescake Rabia_nur252 ay hastalık havaları mevsim geçişleri onların peşinden koşacağım diye bende kapıldım sanırım bal sorun değil ama zencefili bilmiyorum içine bal limon ve karabiber koydum ben
visnelicheescake [silindi] sağol aşkım ya icildigino biliyorum ama aklımda kaldı soru işareti marketten aldım geçen sanki içime doğmuş gibi