cerenkck Kızlar size sorum olacaktı ben 5 haftalıkken gittiğimde doktor tek kese gördü 6+5 gittiğimde çift kese gördü ama kesin konuşmamak gerek kendiliğinden yok olabilir veya ikiz gebelik olabilir dedi başına gelen var mı ? 🥹
Meral_63 cerenkck benjm de öyle di bi kese yok oldu biri kaldı bende ikizdir diue çok sevindim ama kısmete bi tane varmış ☺️🥲💗
Mucizemyoldaaa_ cerenkck benim velimde de çift kese vardı ama kesenin biri boştu karnı hep ikiz bebek var gibi büyüdü kese duruyordu yani
cerenkck Meral_63 ne zaman yok oldu acaba keseniz kaçıncı haftadaydınız ya ben ikiz olmasından korktum açıkcası nasıl bakarım diye 🥹
Meral_63 cerenkck bende aksine çok sevindim ikiz diye 🙃ama kısmet olmadı 8 hafta da gitim yoktu 4 haftalıken 5 haftalıken vardı sonra giti hayırlısı olsun inşallah 🥲
cerenkck Bana kesenin biri büyük diğeri küçük ama içinde bebek var sanki dedi 2 gün sonraya gün verdi tekrar bakıcak hayırlısı olsun inşallah ♥️
Meral_63 cerenkck amim inşallah inşallah ikiz bebekleri çok seviyorum herşeyin bi zorluğu var ama bi kız bi erkek ikiz olsa çok güzel olur lar 🙂↕️
cerenkck Bisaderuya doktor ilk haftalarımda betama baktı 90 dan sonra bakmadı daha kese göründüğü için