Momhap Kızlar ya adetime 3 gün var son 1 haftadır mide bulantısı ateş halsizlik göğüs hassasiyeti var bide alt karnıma kramplar giriyo gebelik belirtileri olabilir mi🙂
berzeh Hamilelik belirtiside olabilir ama olmayadabilir test al yap canım. Varsa eger silikte olsa cikar
srcck Momhap genelde erken gebelik ve regl belirtileri benziyor ama sizde regl öncesi olmayan belirtiler ise bunlar ihtimal yükselir
srcck Momhap yerleşme kanaması olabilir canım bence Regl gününü bekle olmazsan kan ver hayırlısı olsun şimdiden
Bir1kelebek Momhap bu belirtilerin üstüne bide 1 hafta önce leke gördüysen çok büyük ihtimalle hamilesin kan verr yada testi buraya atar mısın
Momhap Mutlubiriol taktiklik bi durum yok ki yumurtlama günümü takip ediyorum sadece 1 buçuk yıllık evliyim daha olmadı inşallah bu ay hamilelik haberimi alırım 😊
Mutlubiriol Momhap Bende iki yıllık evliyim bende sadece yumurtlama günlerinin üzerinde duruyordum ama bi türlü olmadı ondan dedim. Bazıları gün aşırı bazıları 3 güne bir diyor
Momhap Mutlubiriol tanıdığımız bi doktoru aradık durumumuzu anlattık dedi ki 10 15 gün ilişkiye girmeyin spermler düşük oluyor muş kendini yenilemesi için 10 15 gün birliktelik olmasın dedi bunu adetten sonra yapın dedi biz de öyle denicez olmazsa hastaneye tedavi olucaz
Mutlubiriol Momhap Zaten adet dönemi bi 5 gün sürüyor sonra onun kahverengi lekesi osu busu zaten 10 gün oluyor.
Momhap Mutlubiriol evet canım 3 günde bir ilişki öneriliyor adet döneminden sonra da 15 gün ilişki yok zaten yumurtlama da 14 gün sonra oluyo bi öyle denicez bakalım