Guzz Hamilelik esnasında göğüs ucu kremi kullanan var mı? Ne zaman başladınız? Ben doğumdan sonra diye düşünüyordum ama birkac kişiden öncesinde kullanılması gerektigini duydum. Bildigim en iyş marka lansinoh ama dogum sonrası için. Öncesi içinse marka önerisinde bulunursanız sevinirim. Ben sudocrem suruldugunu biliyorum. Sizden de tavsiye alalım ✌🏻
Ezgi1019 Guzz ben doktoruma sordum 37. Haftada sürmeye başlayabilirsin dedi suan 37+5 im başladım iste bakalım insallah olmaz
Gulsen1989 Guzz benim cildim çok Kuru normalde o yüzden tedbirli olmak istiyorum 37 den sonra sürmeye başlamayı düşünüyorum doğum sonrası sisiyomus göğüs nolur nolmaz nemlendirmek lazım
Asyanil Guzz bende 37 haftamdayım iki gündür lansinoh kullanmaya başladım doktorumda o şekilde söyledi kullan önlem için dedi
GokSem Guzz Benim arkadaşım söylemişti ne kullandıysam fayda etmedi diye bir yerden duymuş o da Tahinin üstünde kalan yağı sürüyormuş çok iyi gelmiş dene istersen
Sedahatice Ben lansinoh kullanıyorum yeni başladım sayılır 29 haftalığım Doğumdan sonra göğüs uçların fazla yara olmuyor kolay atlatıyorsun erken başlarsan kreme
esracamdiken bende 37. hafta başlamıştım ama dogumdan sonra nasıl büyük bir yalan oldugunu anladım. malesef hiç fayda etmedi. hele yara olan göğüslerden o kremleri silmek korunç bir dert