En son kışın bir sırt ve göğüs ağrısı titreme mide bulantısı kol uyusmasi ile acile gittim tahlil ve EKG temiz denildi fakat başka birsey soylenilmedi tabi ben sıra beklerken vs toparladım zaten geçen ay gene aynı durumu yaşadım çarpıntı göğüs sıkışması tansiyonum 9/5 nabiz 59 ölcen kişinin nabzin düşmüş demesiyle ben daha da el ayak kesilmesi mide bulantısı ve titreme bastı direk 10 dakika içi de acile gittik o danışmada tansiyon ve nabiz olctuler 12/7 nabiz 84 gidene kadar zangır zangır titredim yine sıra bekle damar yolu vs derken yine bende bisey kalmadı testler yine temiz ama o günden sonra göğsümde Bi sıkışma kaldı sanki birde özellikle yemekten sonra ayağa kalkınca yada bazen oturup kalktiktan sonra yada kızımı kucağıma aldığımda böyle ni ter bosalip bacaklarım gucsuzlesiyor kalp çarpıyor ama nabzim 74 en fazla tahlil için gidecektim grip oldum daha sonra yapalım dedi daha da gidemedim hergun kendi kendime araştırmaktan okumaktan kafamda düşünmekten kalbimde bir sorunu var niye böyleyim demekten beynimi yicem kardiyolojiye gidicem bu hafta sıra bulamadım dışarı çıktımı insanlarla konuşurken tüm hastalığımı unutuyorum ama eve gelince yine kafamda bir sürü şey birikiyor
Kışın bronşit zatürre gibi oldum iyileştikten sonra özellikle sırt üzeri yattığım da Bi hirilti var ara ara sırf panikten gittim rontgen çektirdim temiz şimdi kalpten mi bu hirilti diye kardiyoloji bakıyorum böyle Bi durum varmi nasıl bir destek almaliyim eşime de birsey söyleyemiyorum