Ftmn123- Aşılama için gideceğim de bugün adet oldum da 4. Günümde Pazartesi gününe denk geliyor hafta sonu araya giriyor nasıl yapayım?
mlke2906 Ftmn123- canım şimdi yapay zekaya sordum ama adet zamanı olmaz diyor yumurtlama zamanı olduğunu söylüyor anlamadım bende
anaolacak Ftmn123- benim önceki aşılamamı 4.günde başladılar. Başlarlar bir şry olmaz reglim 8 gün sürüyor ama benim. İlk beş günde yapıyorlar diye biliyorum.
Ftmn123- mlke2906 tamam bak ilk önce alttan muayene veriyorlar belli gün sonrada aşılama bende Pazartesi günü gitsem mi gitmesemmi çünkü bir dahaki adet düzenimde yine aynı hafta sonuna denk geliyor.
Ftmn123- anaolacak gerçekten ni ama öyle değil işte benimki daha dogrusu2. Veya 3. Günde gelin denildi
Ftmn123- anaolacak ya kabul etmezlerse bir dahaki adetimde yine aynısı olacakta hafta sonuna denk gelecek.
anaolacak Ftmn123- aslında regl olduğunuz gğn bir sayılmıyor diye biliyorum öyleyse pazartesi üçüncü gününüz, gidin bence eğer doktor geç oldu derse kalır kısmet, ama doktor onay verirse başlarsınız 💐