gizemkzlkya bsrbrkysr184_ bende çok anlamam ama kız hissettim nedense 🥰 önemli olan sağlıklı olmaları 🙏🏻 kaç haftalıksınız ?
bsrbrkysr184_ gizemkzlkya aynen öyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 13+ 1 programa göre 13+3 Doktora göre sizin kaç hafta acaba :)
gizemkzlkya bsrbrkysr184_ bizimde 12+2 haftalık şuan , benim 2. Gebeliğim🙂 4 yaşında bir oğlum var o yüzden çok merak ediyorum 2 numaranın cinsiyetini 🥰
bsrbrkysr184_ gizemkzlkya yia benim de ikinci bir kızım var 5 yaşımda bende sizin gibi merak ediyorum bunu daha çok merak ediyorum 😄
gizemkzlkya bsrbrkysr184_ ayy maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰
bsrbrkysr184_ gizemkzlkya aminnn inşallah rabbim hepimize sağlıkla mutlulukla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin 🥰
Alina1111 gizemkzlkya nub teorisine göre erkeğe benziyormuş ben hiç anlamam yanımda arkadaşım vardı ona gösterdim
elifayaz112_ @“Alina1111”#p38001920nub teorisi ne ☺️ ilk kez duyuyorum böyle şeylere pek inanmam ama merak ettim
gizemkzlkya Alina1111 ay hiç duymamıştım 🥲 sağlıkla gelsinler inşallah ama gönül ister ki kız evlat olsun bu sefer hayırlısı inşallah 💐🎀😍
gizemkzlkya Alina1111 merhaba, bu arada bende chatgbt sordum nub teorisine göre yere paralel kız bebeğe benziyor ama kesin bir şey söyleyemem dedi 🥲 sağlıkla olsunda inşallah
elifayaz112_ Alina1111 ben salı günü hastaneye gidicem eğer cinsiyet belli olmazsa ultrason resmimi atarım size bı arkadasiniz baksın ☺️
Alina1111 elifayaz112_ olur😅 ben şu an 7 haftalık hamileyim kesenin şekline göre bile bir tahmin yaptı ama ne kadar doğru bilinmez🤷🏻♀️ bakacağız artık😅
elifayaz112_ Alina1111 İki tane kızım var bu hamileliğim hiç kız hamileliğine benzemiyor sabah bulantılarım yok hatta maşallah gün içinde de yok o yüzden erkek hissediyorum ama hayırlısı olsun sağ salim doğsun büyüsün de ☺️
gizemkzlkya elifayaz112_ herkesin bünyesine göre sanırım gebelik belirtileri farklı gösteriyor 🙂 rabbim sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻