Geçmiş olsun oncelikle, ben de temmuz ayinda kurtaj oldum doktorum 2 adet dongusunun geçtikten sonra tekrar deneyebilecegimi soyledi, 2. Adet dongum 28 agustos yumurtlama 10 eylulde gözüküyordu ancak biz eşimle 1 ay daha bekleyelim dedik ve degerlendirmedik. 13 eylul aksami kurtaj sonrasi ilk defa korunmasiz ilişkimiz oldu ve bir kacagimiz oldu, tutar mi acaba diye düşünürken uygulamaya baktim orta gebelik gosteriyordu gecesine ovulasyon testi yaptım pik degil ancak 2. Cizgi belirgin sadece ilkine gore koyu degildi tutma ihtimali var mı bilmiyorum. Bat 24 eylul şu an test yapsam da negatif çıkar tutmuş olsa bile biliyorum ama adet tarihi yaklaştıkça korkularım basladi ayni şeyleri yaşar mıyım diye. Kaybiniz icin üzgünüm başınız sağ olsun ben de 14+4te kaybetmiştim kızımı. Bu 2 aylik surecte tüm vitamin depolarimi tamamladım folik asit kullanıyorum demirim cok dusuktu damardan demir ilaci alıp depoyu doldurmustum ayni zamanda tiroid hastasıyım stres vs degerleri etkiler diye korkuyorum Allah isteyen herkese hayirli saglikli bir evlat sahibi olmayı kolay ve sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin