bartulies Asli0808 oya demirci yi öneriyorum kendisini genel olarak tüm kadın doğumcular tanır çoğuna ders veermiş bir doktor kendine yer açmış googleden bakabilirsiniz görümcem orada oldu bende şuan 5 haftalığım nasip olursa bende oraya gidicem
bsrbrkysr184_ Asli0808 merhaba bende Avrupa yakası için ikili tarama arıyorum medipol mega hastanesine gidiyorum normalde 12 bine yakın bir fiyat verdiler esencan hastanesi var oraya sordum 5450 dediler belki bu tarafa gelme ihtimaliniz varsa sorabilirsin
dilos2434 Asli0808 ümraniye atlas, afiyet ikisinde de fiyat 5500, ben atlas takipli olduğum için orda yaptırıcam haftaya
Semrauldg Göztepe MedicalParkta cihan hocaya gitmiştim gayet memnundum detaylı baktı arada yürüyüş yaptırdı bakmaya devam etti
annelikyolculugumm Zeynep Kamil’de yaptırdım neredeyse 1 saate yakın sürmüştü . Hatta elini yüzüne kapatmıştı yüzünü görmek için tekrar yürü bir şeyler ye gel dediler sonra tekrar baktılar
Asli-Gultekin annelikyolculugumm 2 haftadır randevu alamıyorum randevu yok diye nasıl aldınız. Antenatal bölümü olarak
ylnydgd Ben bu üçünden birine gideceğim sanırım arkadaş ve doktor önerileri sizle de paylaşayım. Medipol Koşuyolu- hakan şefik apaydın Doktorum Fehmi Yazıcıoğlu’nu önerdi Kağıthane’de Caddede Gizem Elif Dizdaroğlu var.
Asli0808 ylnydgd bende kartal umut hastanesini dusunuyorum ve randevusuz gidiliyor bi çok hastaneyi aradım ücretleri çok yuksek
ylnydgd Asli0808 medipol sgklı 9250 dedi özel sigorta geçmiyor. Fehmi hoca nakit 5000 dedi Gizem hoca da sanırım 8500dü
bartulies Asli0808 ya hatırlamıyorum 1 sene önce arabayla konumdan bakarak gitmiştik ataşehire yakın olması gerekiyordu ismini googleye yazarsanız çıkıyor yeri
zzeyneperz 3boysmom benim bebeğimde ense kalınlığı görüldü ve hasta doğabilir denildi amniyosentez istediler ama yaptırmak istemedim. Detaylı ultrason için Oya hocanın ismini çok duyuyorum. Sizin tecrübeniz nasıldı benim içimi rahatlatır mı sizce? Kabus gibi bir süreç geçiriyorum 😔
Aalp Zeki şahinoğlu ve mehmet uludoğan Caddebostan’da 5000-6000 gibi bir ücreti vardı ben memnun kaldım isterseniz yorumlarına bakabilirsiniz
Mrsz Ben fiyat aldım prof Dr zeki şahinoğlu nakit 5400 kredi kartı 6500 fiyat verdi ⅘ haftaya orada yaptırmayı düşünüyorum kliniği kadıköydeymiş.
ylnydgd Mrsz geçen hafta aradım Zeki Hoca için önümüzdeki 1 ay doluyuz dedi. 3 hafta sonra yaptıracağım için alamadım, sizin vaktiniz varsa alın şimdiden.