tahamommy raksanayusifova geçmiş olsun canım şimdi nasıl kasılmaların tek tur çok öemli değil tekrar açılabilir de bişey olmaz inşallah
raksanayusifova tahamommy İyi günler abla, şimdi iyiyim kasılmalarım ara sıra oluyo,çok teşekkür ederim. Sen nasılsın abla doğum gerçekleştimi? Allah korusun ikinizide🤰👶🙏❣
tahamommy bartulies doğurmaz olur muyumm 🥹🥹 inşallah bugünde taburcu olup evimize gidiciiiz oğluşumla 🐣
raksanayusifova tahamommy Yaaa manşAllahh ablamm, inşAllah aralıkta bende doğurup sana yazarım doğurdum diye😍 bendede erkek👶💙
annelikyolculugumm Aa daha taburcu olmadınız mı? Normal doğumda ne kadar yatırıyorlar ben de size onu soracaktım
tahamommy annelikyolculugumm sütüm yetmediği için bebişte biraz değerler düştü ve geç farkedildi canım o yüzden devam ediyoruz, normalde 24 saat geçince taburcu oluyosun
annelikyolculugumm tahamommy Anladım rabbim hayırla sağlıkla evinize kavuştursun 💞 biz de kontrole gidiyoruz bakalım küçük hanım hâlâ erken gelme niyetinde mi
Deryz tahamommy neden yüksek katta mı oturuyosun ben 4. Katta oturuyorum in çık ölüyorum eski bina sağolsun eşim ellerimden tuttup çekiyo