minikcivcivim Kızlar bir bakar mısınız ilk başlarda yok gibiydi sonra hayalet gibi çıktı korkuyorum olmasından gözlerim yanlış görüyor olmalı ya da kuruma çizgisi midir
Ecem_P minikcivcivim ben bişey göremedim adetiniz 10 gün geçtiyse kaset testte çıkıyor eğer 1-2 günlük bir gecikmeyse erken gebelik testi yapsanız çıkar. Ama dediğim gibi bi on gün filan geçtiyse kasette net çıkardı
butterflyys minikcivcivim reglinix geciktiyse muhtemelen aşırı silik de olsa o çizgiyi ilk dakikalarda görürdünüz yüksek ihtimalle kuruma çizgisi bu
busbus2025 Beşinci dakikadan sonra tüm testlerde hafif bir silik pozitiflik görünür o yüzden beşinci dakikadan sonraki çizgiye aldırmayın ilk 5 dakikada pozitifse o zaman hamilesinizdir
minikcivcivim Ecem_P aslında günüm 17sinde olmam gerekiyordu olmadım onun dışında kasık ağrısı felaket bir şekilde var. Daha önce de var şüphesi ile yapıp olmayan testlerimin hiçbirinde böyle kuruma çizgisi olmuyordu bir an kafam karıştı .
minikcivcivim Dmrumrnns ya aslında 17 eylülde olmam gerekiyordu çokta geçmedi sadece kasıklarım çok ağrıyor sanki olacam ama olmadım bir türlü
Dmrumrnns minikcivcivim valla net olması için bi test daha yap canım ben şimdiye nöbetçi eczaneye uçtuydum 😬😅
minikcivcivim Dmrumrnns🙈 3 bebeden sonra koşmak yerine kaçmak daha şey geliyor birde hiç hiç ihtimal veremiyorum ama testim de böyle oldu Daha önce kendimi hamile sanıp yaptığım hiçbir testte böyle çizgi olmuyordu
babyshark__ minikcivcivim adetin normal döngüsü 28 gün kimi insanın tam 30gun oluyor benim mesela 28gunde bir geçen ay 27sinde oldum bu ay 24unde olmam gerek onun gibi düşünün
Betbet34 minikcivcivim bende gördüm hamilesin büyük ihtimalle kan ver daha net anlaşılır hayırlısı olsun 🤲🏻
minikcivcivim Betbet34 ya peki çekinerek soruyorum ama geri çekilme evet bir korunma yöntemi değil ama bende pco vardı evet ona rağmen doğal gebelik oldu 3 evladım var ama hiç kaçırdığımız olmadı yine de olur mu ki
Betbet34 minikcivcivim canım ihtimali tabikide çok düşük ama bellide olmaz test yanlışta olabilir en iyisi için rahatlasın git bi kan ver rabbim gönlünden geçeni nasip etsin hakkında hayırlısı olsun 🥰
minikcivcivim Betbet34 amin inşallah bakalım bir kaç gün sonra yine test yapıp öyle kan vermeyi düşünüyorum
minikcivcivim Betbet34 yazarım bende çok merak etmeye başladım Hiç ihtimal de veremiyorum ama sabahları kasıklarım ağrıyor sonra geçiyor ya