pembeayakkabilikiz betuliiiiii 13+1 ken gıttım 16 —17 olmadan soyleyemıyoruz dedı bana bı tahmınde de mı bulunmuyorsunuz dedım yok netlesmıyor falan dedı 🙄 neyse beklıcem bı kaç hafta. İlk benegımde özele gıdıyordum oda 19 haftalıkken soylemıstı. O yüzden beklıcem doktorumu 17 haftalığa kadar ben.
eylusko betuliiiiii ben özele gidiyorum hatta yaşlı tecrübeli bir doktor o Bülent 12 de söylemedi. Bakmadı bile bacak arasına. 15 de soyleyecekmis . Devlete giden arkadaşım 16 fa öğrendi
Wera betuliiiiii doktora bağlı ama genelde söylemiyorlar cihazların kalitesizliğinden nette belli olmuyor
melikeyldz47 Ben bugün gittim 13 haftalığım devlet hastanesinde doktorum erkek gibi dedi ama sonraki kontrolde kesinleşir dedi
merrrvees betuliiiiii 15+3 gitttim kıza benziyor ama 2 haftaya belli olur dedi 12 haftaya hiç söylemezler
23041988 En güzelini devlet yapıyor bencede net olmadan dememesi lazım kararsızlıgı hiç kaldırmaz yüregim 3 erkelden sonra kız istiyorum o yüzden baya büyüsün net kızsa kız erkekse erkek desinler🤣