Kızlar merhaba eminim her hamile annenin başına gelen sorundur sen gerek gebelik öncesi gerek gebelikte hayalini kurduğun bir isim oluyor ve özenerek bebeğine o ismi koymak istiyorsun ama etraf en yakınlarınız beğenmiyor isim için kötü şeyler söylüyor takma-dalga bir şey yapıyorlar mesela benim bir arkadaşım menesa koydu kızının adını bana söyledi ben beğenmedim ama hamile kıza bunu demedim çok güzel sağlıkla gelsin dedim geçtim bunu yapmak çok mu zor ve bunu bu sistedede yapan çok oluyor görüyorum postlarda evet bazı isimler gerçekten çok tuhaf ama dalga geçmekte çok ayıp siz beğenmeyebilir kulağa hoş gelmeyebilir ama karşınızdaki hayran olarak düşünüyor gerçekten çok kötü bir durum mesela öztürkçe arapça yada yabancı isim koymak herkesin kendi tercihi herkesin kendi görüşü kimse öztürkçe yada arapça koymak zorunda değil benim mesela erkek için beğendiğim öztürkçe kız için beğendim yunanca napayım yani öztürkçe koyunca iyi yunanca koyunca kötü annemi oluyorum 😂 bu yüzden isimden soğuyorum kimseyi takmayıp koyacağım elbette ama doğuma kadar kimseye söylememek en iyisi.