betulbyrmm canım benimde öyle oldu hatta bugün doktordan geliyorum .şimdi sana şunu açıklayayım öncelikle benim de çok yoğun bir şekilde kahverengi akıntım oldu bir hafta kadar sürdü hatta bugün de oldu ben de hemen aile hekimimi aradım o da düşük tehdit olduğunu söyledi ama hemen hastaneye gittim doktorum bunun normal olabileceğini söyledi ve bir ilaç yazdı düşük önleyici ve akıntıyı kesiyormuş keseyi de gördük çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi benim yaptığım tek hata internetteki yazılara bilgilere çok bakmak insanlar o kadar kötü şeyler yazmış ki sosyal medyada oradan gördüğün hiçbir şeye inanıp benim gibi sakın üzülme ben bugün hastaneye nasıl yetiştigimi bilmiyorum o yazılar yüzünden merak Edip sürekli araştırdım böyle internetten ve çok korkuttular beni internet öyledir zaten kafam ağrıyor neden diye araştırsan? Tümör bile çıkarsın internet böyle bir şey o yüzden seni en iyi takip eden kişi doktorun bilir ben internetten araştırdığımda çocuğun kalbi durmuş olabilir, çocuk düşüyor olabilir, benim öyle olmuştu öyle olduğu için ben düşürdüm ; gibi yazılar gördüm bugün doktoruma bunları da söyledim ve doktor herkesin gebeliğin bir olmadığını söyledi onun için çok endişelenme kan görmediğin sürece sorun yok keza kan bile görsen kimisi hamileliği boyunca adet bile oluyor içini ferah tut öyle bir şey yoktur🥰