Selim_Alparslan Evet tatlış anneler Şafak 2️⃣2️⃣ 🙂 sıra bize geldi 🥰 Dört gözle Mart ayının gelmesini bekliyordum bebeklerimize kavuşmaya az kaldı inşallah sağsalim doğururuz 🙂 Tahmini Doğum tarihi 23 Mart görünüyor ama Bebişim iyice aşağıda olduğu için doktorum Doğum heran olabilir dedi ve 2 haftadır da sancılarım çıkmıştı 🙂 Yarın kontrolümüz var . Biraz üzgünüm eşim ilk defa yanımda olamayacak bedellli askerliğe gidiyor 😓 Dua edin bana hamişler 🙂 Birini bekliyordum şimdi ikisini bekleyeceğim aynı tarihte 🥰
Yasemincifci Selim_Alparslan bizim şafak 95 tahmini doğum tarihi haziranın 4 ü erkenmi gelir geçmi gelir bilmiyorum 😂 rabbim sağsalim kavuştursun ikisinede canım sayılı hün cabuk gecer derler
Bilgeferhat Bizde artık 2 basamaklı sayılara düştük bugün 99 gün kaldı 🤗 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşine de bir an önce kavuşmayı 😊
Selim_Alparslan Bilgeferhat çok çabuk geçiyor kuzum merak etme az kalmış seninde 🥰 amin inşallah kuzum sağol ☺️
Bilgeferhat Selim_Alparslan ilk 3 ay geçmek bilmemişti bu 100 günü ne zaman görcem ben derken şükür rabbime gördük😍
CansuCaTurkmen Şafak 5 👼🏻 Bende sancılar çıkınca erken gelir sandım ama gelmemeye niyetli yeni bebeler 😂
Selim_Alparslan AyEr olsun kuzum bizde geçtik o günlerden 🙂 sen şuanki zamanın tadını çıkar son 50 den sonrası çok ağır geçti benim ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun 😓
aydemirelif Selim_Alparslan az kaldı ama gelen yok ağrı acı yok günümün geçmesinden korkuyorum artık 😊😊hayırlı hakkımızda