bettys 1-Prego Premium 2-Prego Miami Plus 3-Elele Madre 4-Kanz Sleepside 5-Kanz Prettyplus 6-Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1
myangelson bettys Elele madde. Ben bonte serisini aldım ama zaten aynı yataklar tek farkı bonte büyük ve dönence otomatik. Ekstra ana kucağı var o çok da gerekli değilmiş madre de alinabilirmis 😄
bettys teşekkür ediyorum ben de o markaya heveslendim ama eşim bilindik değil gibi dediği için bir şüpheye düştüm, başka tavsiyesi olan varsa yazabilir çok sevinirim 😊
bettys @“myangelson” evet onu da inceledim çok gerekli gelmedi ana kucağı falan 😊 çevremdekiler yoyko alan da çok baya yorumu var insanın kafası karışıyor ya biraz da şans işi
bettys @Mavispembis1_ @denizmanzarasi @Gokturkmom_ sallanırken ses çıkarıyor diyen var tek o kafamı karıştırdı. Siz öyle bir problem yaşadınız mı ? 🌸
Gokturkmom_ bettys Ben sallama aparatını hiç kullanmadım .Bebeğim sallanmadan uyuyordu sonrasında da hamak beşik kullandım sonra yatağına aldım.
Mavispembis1_ bettys ben hiç sallama aparatını kullanmadım ama sanmıyorum ses çıkarsın malzemesi baya kaliteli çünkü